Galerij – Stichting Voor Sara

Galerijen

Benefietdag Wieldrecht: 16.500 euro opgehaald!

De benefietdag Voor Sara op Voetbalvereniging Wieldrecht heeft maar liefst 16.500 euro opgeleverd! Zestienduizend en vijfhonderd euro!! Wat een geweldig bedrag. Sponsors, organisatoren, vrijwilligers, v.v. Wieldrecht en natuurlijk alle deelnemers en bezoekers: bedankt voor de enorme inzet en steun!

Zaterdag 25 augustus is er gefietst, gevoetbald, kinderen deden mee aan een toffe graffiti-workshop, er zijn prachtige prijzen gewonnen tijdens de loterij en we hebben genoten van een heerlijke bbq.

De benefietdag was mede een groot succes dankzij de tientallen sponsors: iedereen ontzettend bedankt! 

Bekijk hier de foto’s en filmpjes die zaterdag gemaakt zijn:

 

 

School van Hidde haalt meer dan 10.000 euro op!

Hartverwarmend hoe kinderen zich inzetten voor andere kinderen. De leerlingen van de John F. Kennedy school hebben maar liefst 10.290 euro opgehaald met de sponsorloop. Ze werkten zich in het zweet voor Hidde die zelf ook meedeed om dit recordbedrag op te halen. Wat een geweldige prestatie!

Mooi bedrag Voor Sara tijdens Drechtstadloop

Hier worden we heel vrolijk van op een regenachtige zondag!! Deze toppers hebben maar liefst 2900 euro opgehaald tijdens de DrechtStadLoop in Dordrecht vorige week. Super bedankt Sanne, Annelies, Anne, Pascalle, Nanny, Ilona en natuurlijk de kinderen van links naar rechts: Neema, Eva, Lisa, Hanna, Rick, Stijn en Lucas.

Clinic karateka Geoffrey Berens

De Dordtse karateka Geoffrey Berens gaf voor Stichting Voor Sara een teambuilding clinic aan de medewerkers van het bedrijf Mol Lifting. Zij leerden over weerbaarheid, discipline, positief coachen en vertrouwen in elkaar hebben om een sterker team te worden. Berens is Europees kampioen karate in 2000, 2003 en vice-Europees kampioen in 2005. Maar hij stopte niet en werd vice-wereldkampioen in 2014 en 2016! Hij doneerde de volledige opbrengst van maar liefst 500 euro aan het onderzoek naar zeldzame spierziekten. Dank Geoffrey Berens en MOL Lifting!

Ouders van nu – Vaderliefde

Deze maand staat er een prachtig interview met een mooie fotoreportage in het tijdschrift Ouders van nu. Bram is geïnterviewd voor de vaste rubriek ‘Vaderliefde’. Over het moment van de diagnose, het vaderschap, de heerlijke ondeugd die Sara soms is, de stichting en de onzekere toekomst.

Benefietdiner bij Florizz in Zwijndrecht

Het benefietdiner bij Florizz Ridderlijk Eetcafé heeft maar liefst 3500 euro opgeleverd!! Wat een top bedrag dankzij de geweldige organisatie van Salwa van der Gaag en Paul de Jong! En natuurlijk dankzij de steun van alle ondernemers die hebben gesponsord en alle gasten. Samen hebben zij genoten van een heerlijk diner en er was een loterij met mooie prijzen. En dit mooie bedrag? Dat wordt besteed aan onderzoek naar zeldzame spierziekten. Onderzoek dat de levens van tientallen patiënten fors kan verbeteren of zelfs redden. Hartelijk dank aan iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd!

 

Schilderijen Barteljee

Zaterdag 20 mei 2017 vindt van 13.00 uur tot 17.00 uur in het atelier van Barteljee aan de Westelijke Parallelweg 50 te Zwijndrecht een verkoop expositie plaats waarvan de opbrengst van de verkochte schilderijen beschikbaar wordt gesteld aan onze stichting.

Je bent van harte welkom in het atelier voor de aankoop van een schilderij, epoxy taartlampjes, epoxy sieraden, of voor koffie met gebak, een glas wijn, een advocaatje met slagroom of frisdrank.

Er staan ook “spaarpotten” in het atelier waar je een donatie in kwijt kunt Voor Sara.

Hieronder zie je enkele van de beschikbare schilderijen. Wil je alle schilderijen zien met de bijbehorende startprijs voor biedingen? Kijk dan hier!

Je kunt tot vrijdag 19 mei 2017 bieden.
Er zijn al verschillende biedingen gedaan. De actuele prijzen staan vermeld bij de schilderijen
Als je op een schilderij wilt bieden, dan kun je dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar bartvanderbom@online.nl

Marathon-actie Voor Sara

De sponsoractie tijdens de Marathon van Rotterdam heeft 3570,40 euro opgeleverd voor onderzoek naar zeldzame spierziekten! En er komen nog steeds donaties binnen. Hardlopers en sponsors, bedankt!

Tientallen hardlopers liepen 9 april de marathon van Rotterdam Voor Sara. In een Voor Sara-shirt zamelden ze geld in voor het onderzoek. Bram, Emine en Sara stonden langs de kant van de weg om al die toppers aan te moedigen. Een superdag!

 

Haken Voor Sara

Alies de Graaf haakt vrolijke boodschappennetjes Voor Sara. Ze verkoopt de boodschappennetjes via haar website voor 10 euro per stuk (inclusief verzendkosten). Van dat geld doneert Alies de helft aan de stichting, voor onderzoek naar zeldzame spierziekten. Zie hieronder de mooie boodschappennetjes.

Armbandjes Voor Sara

En weer een creatieve actie van een jonge topper! De 12-jarige Emma Sok maakt armbandjes Voor Sara. Vader Bram kreeg gisteren de eerste. Perfect in de kleuren van het logo van de stichting. Emma wil nog veel meer armbandjes maken en die vervolgens verkopen voor de stichting. Dankjewel Emma!

Scroll to top