We gaan #FietsenVoorSara! – Stichting Voor Sara

Program

We gaan #FietsenVoorSara!

We gaan weer Fietsen Voor Sara! De wielertocht is dit jaar in een nieuw jasje gegoten, omdat we helaas nog niet gezamenlijk kunnen fietsen. Om tóch een mooie actie neer te zetten, wordt er dit keer verspreid gefietst.

Wat is het plan?
We willen in week 22 (31 mei t/m 6 juni) met zoveel mogelijk wielrenners gaan fietsen door Nederland in ons Voor Sara wielertenue. Dit levert uiteraard mooie plaatjes op welke we graag terugzien op social media met de hashtag #FietsenVoorSara. Op deze manier willen we de stichting onder de aandacht brengen.

Fiets je weer mee?
In week 22 wordt er voor de derde keer een Wielertocht Voor Sara georganiseerd, waarbij je zelf de route mag bepalen. We zouden het erg leuk vinden als je dit doet in het Voor Sara wielertenue! Heb je nog geen Voor Sara tenue? Je kunt het alsnog bestellen via onderstaand formulier.

   

Route tips:
We hebben alvast wat routes op een rijtje gezet die je zou kunnen fietsen. Maar als je zelf een mooie route wilt fietsen ergens anders in het land, kan dat natuurlijk ook!
125 km vanuit Dordrecht
100 km vanuit Dordrecht
75 km vanuit Dordrecht
50 km vanuit Dordrecht

Van de vier bovenstaande routes zijn ook gpx-bestanden beschikbaar. Wil je deze ontvangen, stuur dan even een mailtje naar benefietvoorsara@gmail.com.

Strijders en kosten?
Er zijn aan dit evenement geen kosten verbonden, wel willen we graag het volgende onder de aandacht brengen: we zijn op zoek naar 1000 strijders Voor Sara. Met succes hebben we wetenschappelijk onderzoek afgedwongen, maar door de coronapandemie hebben we nauwelijks nog inkomsten. De strijd voor een behandeling moet doorgaan! Help ons het veelbelovende onderzoek naar een behandeling tegen zeldzame spierziekten af te ronden door donateur te worden. Onze maandelijkse donateurs zijn onze strijders.

Vragen
Heb je nog vragen? Mail deze dan naar benefietvoorsara@gmail.com.

Wij hopen je in week 22 te zien fietsen en online tegen te komen met de hashtag #fietsenvoorsara!

Share:
Scroll to top