Rico en Sara roepen op: strijden jullie met ons mee? – Stichting Voor Sara

Program

Rico en Sara roepen op: strijden jullie met ons mee?

In een indrukwekkende video roepen Sara en haar grote vriend en onze ambassadeur Rico Verhoeven op om mee te helpen in de strijd naar een behandeling voor de zeldzame spierziekte MDC1A. Stichting Voor Sara is op zoek naar minstens 1000 maandelijkse donateurs om het onderzoek af te ronden! 

Met succes hebben we wetenschappelijk onderzoek afgedwongen, maar ook voor ons als goed doel is het een moeilijke tijd. Door de coronapandemie hebben we nauwelijks nog inkomsten. De strijd voor een behandeling moet doorgaan! En dus doen wij vandaag een oproep: Help ons het veelbelovende onderzoek naar een behandeling tegen zeldzame spierziekten af te ronden door donateur te worden.

Onze maandelijkse donateurs zijn onze strijders. We hebben er ongeveer duizend nodig om de kosten voor het wetenschappelijk onderzoek te financieren en zo ons doel te behalen: een behandeling. 28 februari was het Zeldzame Ziektendag, maar zeldzame ziekten verdienen meer dan een dag. En dus blijven wij de komende week knokken voor aandacht en meer strijders voor een behandeling. Word jij ook één van de duizend strijders en help je zo mee om deze spierziekten knock-out te slaan? Samen kunnen we dat al binnen enkele jaren realiseren!

Omdat we ontzettend dankbaar zijn voor jullie steun krijgen de eerste 500 maandelijkse donateurs na een jaar strijd een limited edition ‘Voor Sara’ t-shirt in samenwerking met Rico Verhoeven.

Welk bedrag je ook doneert, wat je ook doet. Iedere steun is een groot gebaar. Bedankt!

__________________________________________________________________

De nieuwe video van Beeldspraak TV kwam tot stand dankzij de vrijwillige bijdrage van een heel lief team van vrijwilligers. We zijn dan ook ontzettend dankbaar dat zij allemaal belangeloos hebben meegewerkt en met een prachtig resultaat!

Productie: Beeldspraak
Regie: Eric Kerkhoven
Scenario: Yorick Huijbregts & Eric Kerkhoven
Dop: Artyom Zakharenko
Gaffer: Wiegert de Vries
Cam: Cinesupply
Edit: Jeroen Geerts, Eric Kerkhoven & Yorick Huijbregts
Mix: Daniel Ortgiess
Grading: Koert van der Ploeg
Animatie: Thierry Branderhorst

Share:
Scroll to top