Kinderboek Spieren op wielen, reserveer nu! – Stichting Voor Sara

Program

Kinderboek Spieren op wielen, reserveer nu!

Spieren op wielen: een kinderboek over een meisje in een rolstoel!

We kunnen binnenkort een geweldig project afronden en aan jullie showen: een kinderboek over een meisje in een rolstoel! Dankzij drie studenten van de universiteit Maastricht is dit bijzondere verhaal tot stand gekomen. Een unicum, want er zijn nauwelijks boeken te krijgen over kinderen in een rolstoel. Terwijl dat wel heel belangrijk is om als rolmodel te dienen. En op die manier leren andere kinderen ook dat een rolstoel helemaal niet eng of gek is. Ons boek gaat hierover:

“Waarom ben jij zo anders en kan jij niet lopen zoals de rest?” Deze vragen krijgt Sophia bijna elke dag. Het is Sophia’s eerste dag op school, net als voor zoveel kinderen. Ze is net als de andere kinderen van haar leeftijd: opgewonden voor het nieuwe avontuur, dol op verstoppertje spelen en zenuwachtig om nieuwe vriendjes te maken. Toch is er één ding anders: Sophia zit in een rolstoel. Dit weerhoudt haar niet van het vechten tegen de draken die op haar pad komen.

Spieren op wielen is een verhaal over een dapper meisje dat haar angsten overwint. Het laat zien dat je ook gewoon vriendjes kan maken als je bij de eerste aanblik een beetje anders bent.
We verwachten dat Spieren op wielen medio augustus leverbaar is. Wil je alvast een exemplaar bestellen? Schrijf je dan in via onderstaand formulier!

Spieren op wielen reserveren

 

Share:
Scroll to top