Marathon Voor Sara – Stichting Voor Sara

Program

Marathon Voor Sara

 

UPDATE 2

De marathonactie van Jaap loopt heel goed! Er hebben zich al 35 hardlopers gemeld, die in een shirt van Stichting Voor Sara gaan rennen en geld inzamelen voor onderzoek naar MDC1A. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee! Daarnaast zijn er nog een aantal hardlopers die een shirt hebben besteld voor andere wedstrijden of om gewoon lekker zelf mee te rennen. Allemaal heel hartelijk dank!

De marathonactie stond ook in Dagblad Metro.

UPDATE

Beste hardlopers,

Hierbij, zoals beloofd, wat meer informatie over de Marathon-actie van Stichting Voor Sara. Wat begon bij één hardloper, Jaap Dekker, die met een t-shirt Voor Sara wil rennen, is uitgegroeid tot een mooie publieksactie van velen om de stichting bij een groot publiek onder de aandacht te brengen. Daar zijn we heel blij mee! Nog mooier zou het zijn als deze actie ook echt geld oplevert voor het onderzoek naar MDC1A en andere zeldzame spierziekten. Wij geloven dat dit met onderstaand plan moet lukken.

Wat kost het jullie?
Iedere deelnemer koopt een t-shirt voor 30 euro. Wij zorgen voor een goed hardloopshirt met de tekst: ik ren Voor Sara, VoorSara.nl Het shirt wordt thuis bezorgd in de maat die je zelf opgeeft.

Wat kunnen jullie doen om te helpen?
Allereerst natuurlijk gewoon rennen. Al die mensen langs de kant zien jullie lopen met dit t-shirt en dat is prachtige reclame. Maar we hopen dat jullie ook vooraf sponsors vinden die jullie willen sponsoren voor iedere kilometer of voor de hele rit. Op die manier wordt de strijd van Stichting Voor Sara nog verder verspreid en kunnen we een mooi eindbedrag ophalen waarmee we onderzoek financieren.

Ook willen we vragen alles dat jullie over de marathon op social media delen te voorzien van de #VoorSara zodat wij dit kunnen retweeten en delen. De actie komt al in de krant Metro en hopelijk krijgen we met een flinke ploeg hardlopers nog meer publiciteit!

Zie je dit zitten en wil je Stichting Voor Sara nog steeds helpen? Maak dan voor woensdag 22 maart 30 euro over naar rekeningnummer NL56RABO0315790792, ten name van Stichting Voor Sara en onder vermelding van t-shirt Marathon Rotterdam, je naam, je adres en je maat voor het t-shirt.

Heel hartelijk dank en met vriendelijke groet,
Stichting Voor Sara, www.voorsara.nl

———————————————————————————————————————————————————————————————————————-

De razendsnelle Jaap Dekker gaat op 9 april de Marathon van Rotterdam rennen Voor Sara! Met een t-shirt met daarop ons logo en de website brengt hij onze strijd onder de aandacht. Je kunt Jaap ook sponsoren – en daarmee ons helpen om geld op te halen voor onderzoek naar MDC1A – door een donatie te doen onder vermelding ‘marathon Jaap’.

Hoe gaaf zou het zijn als er nog veel meer hardlopers Voor Sara rennen? Wie is zo sportief en wil ook een t-shirt Voor Sara aan tijdens de 10 of 42 kilometer? Meld je aan via info@voorsara.nl!

Share:
Scroll to top