Boksen Voor Sara in de Maassilo! – Stichting Voor Sara

Program

Boksen Voor Sara in de Maassilo!

Knokken jullie mee? Op 20 januari 2019 komt er een geweldig evenement aan in de Maassilo in Rotterdam: Boksen Voor Sara! Met honderden tegelijk gaan we sporten voor kinderen die dat door een zeldzame spierziekte niet kunnen. Om geld op te halen voor onderzoek. Samen kunnen we heel wat voor elkaar boksen!

Onder leiding van de Boxing Company worden er in de Maassilo feestelijke workouts gegeven om de stichting te ondersteunen. En als ambassadeur van Stichting Voor Sara gaat Rico Verhoeven zijn uiterste best doen om er bij aanwezig te kunnen zijn!

Wat houdt zo’n workout in?
Het is een mix van de internationale trainingsprogramma’s Pink Boxing en Cross Boxing. De workout biedt het beste uit twee disciplines; geavanceerde technieken uit de bokssport, zonder dat hierbij sprake is van fysiek contact, gecombineerd met functionele circuittraining. Dit vormt de perfecte balans tussen keihard trainen en veel plezier maken. Daarbij is het uitdagend, (in)spannend, stoer, hip maar bovenal toegankelijk voor een breed publiek. Kortom, een toffe workout voor iedereen. Ook kinderen kunnen meedoen, voor hen is er een apart tijdslot.
Are you ready for the next level? Join the movement!

Doen jullie mee? Tickets voor het evenement vind je hier.

Kijk voor meer informatie op boksenvoorsara.nl en op de facebookpagina van het evenement.

Share:
Scroll to top