Benefietweek Voor Sara levert 32.156 euro op! – Stichting Voor Sara

Program

Benefietweek Voor Sara levert 32.156 euro op!

Wauw, wat een week! De benefietweek Voor Sara was wederom een groot succes. Er is maar liefst 32.156 euro opgehaald in één week tijd! Van 16 t/m 23 juni kwamen tal van mensen en organisaties in actie, allemaal met hetzelfde doel voor ogen: zoveel mogelijk geld inzamelen voor het onderzoek naar MDC1A.

We willen iedereen die heeft geholpen, geld in heeft gezameld, gedoneerd en ons heeft gesteund onwijs bedanken. We hebben weer een mooie stap gezet richting ons einddoel!

De benefietweek, de prachtige cijfers op een rijtje:

Directeuren Netwerk Nederland – €5600,-
Zeldzame Ziekten Fonds – €9336,-
Feest Jos & Nannie – €1000,-
Dansvoorstelling OKK – €1000,-
Benefietwedstrijd GSC/ODS en v.v. Wieldrecht – €700,-
MDF Baltic Sea Rally – €4000,-
Tennis lesgeld lotgenootje Hidde – €500,-
Graffiti workshop – €750,-
Trouwdag Mariëlle en Mark – €420,-
Actie Rico Verhoeven – €2000,- 
Losse donaties Voor Sara – €850,

En uiteraard de verjaardagskaartenactie Voor Sara, die
maar liefst €6000,- heeft opgebracht! 

___________________________________________________________________

Wil je ook in actie komen, maar heb je even geen inspiratie wat je zoal kunt organiseren Voor Sara? Wij helpen je wel een eindje op weg! Bekijk onderstaande acties die anderen al organiseerden voor de stichting:  

Acties die kinderen kunnen houden

Lege flessen inzamelen: roep iedereen in je omgeving op om lege flessen voor jou in te zamelen en ga vervolgens naar de supermarkt om ze in te leveren.

Sponsorloop met je klas: vraag aan je juf of meester of je met jouw klas, of met de hele school, een sponsorloop mag organiseren. Laat je sponsoren door je vader en moeder, ooms en tantes en opa’s en oma’s: ieder rondje dat jij rent levert geld op voor de stichting!

Koekjes bakken: ga aan de slag in de keuken en bak lekkere koekjes! Die kun je dan vervolgens verkopen aan wie je maar wilt.

Vrijmarkt: Is er een vrijmarkt bij jou in de buurt? Verkoop je oude speelgoed en doneer de opbrengst aan Voor Sara. Je kunt ook met klasgenootjes een vrijmarkt organiseren op het schoolplein en nog veel meer acties organiseren: auto’s wassen, muziek maken, limonade verkopen, noem maar op!

Spaarpottenactie Voor Sara: vraag aan jouw juf of meester of je met jouw klas mee mag doen aan de Spaarpottenactie Voor Sara. Meer informatie vind je hier: https://www.voorsara.nl/program-item/spaarpottenactie-voor-sara/


Acties die volwassenen kunnen houden

Supermarkt emballage opbrengst: benader supermarkten bij jou in de buurt en vraag of ze de opbrengst van de emballage van één maand aan Stichting Voor Sara willen schenken. Wij zorgen voor een flyer met uitleg!

Geen kado’s, maar een donatie: ben je jarig of vier je een ander feestje? Zet een pot neer voor Stichting Voor Sara en laat je gasten weten dat je geen kado’s, maar liever een donatie voor de stichting ontvangt.

Sportprestatie? Laat je sponsoren: loop jij binnenkort een marathon of trek je voor een ander evenement de sportschoenen aan? Laat je sponsoren. Mensen die jou steunen kunnen een donatie overmaken o.v.v. jouw naam, of je doneert zelf in één keer het bedrag dat je hebt opgehaald.

Benefietdag: organiseer een dag vol activiteiten (bijvoorbeeld bij jouw sportclub) en laat bedrijven uit de regio de dag sponsoren. Haal extra geld op door geld te vragen voor de activiteiten of zet een grote pot neer waar mensen geld in kunnen doneren.

Workshop organiseren: Ben jij creatief of organiseer je al workshops? Organiseer er eentje, of een serie, Voor Sara en doneer de opbrengst aan de stichting.


Acties voor bedrijven

Iets te vieren? Viert jouw bedrijf of club binnenkort een feestje? Koppel een goed doel aan de feestelijke avond of dag.

Kerstpakket: mag je bij jouw bedrijf zelf kiezen wat je kerstpakket wordt dit jaar? Stel voor om Voor Sara op te nemen als één van de opties, en doneer zo aan de stichting.

Spaarpottenactie Voor Sara:  Zet een spaarpotje neer op de balie van jouw kantoor. Je kunt zelf een spaarpot maken, of de Voor Sara spaarpotjes bestellen. Meer informatie vind je hier: https://www.voorsara.nl/program-item/spaarpottenactie-voor-sara/

Benefietdag: organiseer een dag vol activiteiten (bijvoorbeeld bij jouw sportclub) en laat bedrijven uit de regio de dag sponsoren. Haal extra geld op door geld te vragen voor de activiteiten of zet een grote pot neer waar mensen geld in kunnen doneren.

Benefietdiner: Benader een restaurant bij jou in de buurt en vraag of ze willen helpen met een benefietdiner Voor Sara. Mensen kunnen voor een bepaald bedrag genieten van een lekker diner. Een deel van de opbrengst gaat naar het restaurant, en een deel naar de stichting. Je kunt ook nog aan leveranciers uit regio vragen of ze producten willen leveren voor het diner, om zo de kosten te drukken. Je betrekt zo gelijk een grote groep mensen.

 

Share:
Scroll to top