Benefietdag Wieldrecht goed voor 16.000 euro! – Stichting Voor Sara

Program

Benefietdag Wieldrecht goed voor 16.000 euro!

Wat een geweldige dag voor Stichting Voor Sara. De jaarlijkse Benefietdag op voetbalvereniging Wieldrecht heeft dit jaar maar liefst 16.000 euro opgebracht! Zestienduizend euro om te besteden aan het onderzoek naar MDC1A in het bijzonder en zeldzame spierziekten in zijn algemeenheid.

Maar liefst 20 teams deden mee met het voetbaltoernooi. Meer dan 50 wielrenners fietsten een mooie tocht door de Hoeksche Waard en meer dan 300 lieve mensen schoven aan voor de barbecue en de feestavond om van Sara’s vierde verjaardageen onvergetelijke dag te maken. Dat is gelukt!

Kon je er niet bij zijn en ben je benieuwd? Of was je er wel en wil je nog even nagenieten? Er was zo veel te doen en zo veel mensen hielpen mee op deze derde Benefietdag dat het bijna onmogelijk was om alles te volgen. Kijk hier de mooie sfeerreportage van Thijs Boone terug om een mooi beeld te krijgen van de fantastische dag op het terrein van de Dordtse voetbalvereniging Wieldrecht.

Twintig voetbalteams gingen tijdens de benefietdag de strijd met elkaar aan op de velden van v.v. Wieldrecht. Prachtig om zoveel sportieve mensen bij elkaar te zien, die zich op deze manier hebben ingezet voor de stichting. Leo Vos legde het hele toernooi vast. Bekijk hier de foto’s van het voetbaltoernooi.

Acties
Er werd niet alleen gesport op de velden van Wieldrecht. Voor kinderen was er een toffe workshop slijm maken. Chloë liet zien hoe je het beste, mooiste, plakkerigste slijm kunt maken. Voor de allerkleinste bezoekers stond Anna klaar om hen met schmink om te toveren tot prinsen en prinsessen. En Janny Tempelaar verkocht tijdens de Benefietdag zelfgemaakte, kleurige kleedjes. Destiny heeft in haar wijk zelfgebakken koekjes verkocht, de opbrengst kwam ze persoonlijk overhandigen. Dat konden we uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan, dus Destiny is tijdens de Benefietdag in het zonnetje gezet voor haar lieve actie.


BBQ en DJ

Na afloop van de het voetbaltoernooi en de wielertocht ging een goede maaltijd er wel in. Voor zo’n 300 man stond er een heerlijke bbq klaar bij de kantine van Wieldrecht, dankzij Marius en Pun en de mannen die hen geholpen hebben. Tussen al het lekkers door, verkochten vrijwilligers lootjes en zijn er tientallen mooie prijzen verloot. Na afloop barstte het feest los in de kantine en wist DJ Benzo de voetjes van de vloer te krijgen. Een mooie afsluiter van een prachtige dag!

Lotgenoten
Tijdens de Benefietdag was er ook een aantal lotgenootjes aanwezig. Aan het begin van de middag kon er al een mooie cheque worden uitgereikt aan lotgenootje Ninte, toen de teller al op 5000 euro stond. Aan het einde van de dag was de tussenstand al verdubbeld en kreeg Jane uit handen van de vrijwilligers een cheque van maar liefst 10.000 euro! Dat er uiteindelijk 16.000 euro is opgehaald met de Benefietdag is werkelijk fantastisch! Iedereen die mee heeft geholpen met deze geweldige dag, er bij was of heeft gesponsord: ontzettend bedankt!

In de media
De Benefietdag bleef niet onopgemerkt. Het AD schreef er dit mooie artikel over, en plaatste een paar dagen later ook een bericht over de totale opbrengst van deze onvergetelijke dag. Ook de Stem van Dordt besteedde aandacht aan het grootste verjaardagsfeestje van Dordrecht.

Sponsors 
De Benefietdag wordt mede mogelijk gemaakt dankzij een aantal gulle sponsors. Allemaal ontzettend bedankt!
– VV Wieldrecht
– Greensoil
– D. Doomen Holding B.V.
– Van Andel Techniek
– Van Reeuwijk
– Kappers zaak Van Eijk
– SRS Personeel
– Kreko
– Elephant CS
– Allseas Engineering B.V.
– HC&H 

Share:
Scroll to top