Fotoshoot bij topfotograaf – UITVERKOCHT! – Stichting Voor Sara

Latest News

Fotoshoot bij topfotograaf – UITVERKOCHT!

Altijd al een keer een fotoshoot met je gezin bij een Nederlandse topfotograaf gewild? Dit is je kans! Op moederdag, zondag 14 mei, bieden Vincent Mentzel en Ruud Baan 21 exclusieve fotoshoots aan voor trotse moeders. Van Pelt kappers verzorgt voorafgaand aan de shoot de haren en de visagie. Vervolgens ga je in de prachtige salon van het Dordrechts Museum op de foto. Ieder gezin ontvangt een gesigneerde foto en enkele digitale afdrukken. Het eindresultaat kan zo aan de muur!

De opbrengst van deze fotoshoot gaat volledig naar Stichting Voor Sara en de strijd voor onderzoek naar zeldzame spierziekten.

13.00 – 14.00 uur: Vincent Mentzel zes keer in actie. Vincent Mentzel werkte voor NRC Handelsblad en fotografeerde jarenlang het Nederlandse koningshuis. Ook is hij bekend door zijn reisfoto’s en heeft meerdere exposities en boeken op zijn naam staan.

14.00 tot 16.30 uur: Ruud Baan vijftien keer in actie. Ruud Baan zijn werk is een combinatie van portretten, modefotografie en sportfotografie met een lifestyle-insteek: kleurrijk, krachtig en energiek. Zijn specialiteit is het vangen van het moment. Hij werkt onder meer voor Coca Cola, Heineken, BMW en vele andere grote bedrijven.

NB: De fotoshoots met Vincent Mentzel en Ruud Baan zijn uitverkocht! Iedereen die een kaartje heeft gekocht: dankjewel en tot 14 mei! Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll to top