Voetbaltoernooi V.V. Wieldrecht – Stichting Voor Sara

Voetbaltoernooi V.V. Wieldrecht

Op zaterdag 25 juni 2022 vindt voor de vierde keer de benefietdag Voor Sara plaats bij V.V. Wieldrecht in Dordrecht! De precieze datum maken we op een later moment bekend. Deze dag is gevuld met een voetbaltoernooi en daarna een barbecue. 

Voetbalvereniging Wieldrecht stelt jaarlijks haar sportpark ter beschikking voor een voetbaltoernooi Voor Sara. De opzet is een 7 tegen 7 toernooi te houden met verschillende seniorenteams uit de regio.
Deelname aan dit toernooi kost €50,- per team. Dit bedrag komt volledig ten goede aan de stichting Voor Sara. Uiteraard is er ook een leuke prijs voor de winnaar van het toernooi.

De aanvangstijd van het toernooi hangt af van het aantal deelnemende teams. Houdt er rekening mee dat het toernooi tussen 12.00 en 17.00 uur plaats vindt met aansluitend een BBQ. Wij informeren de deelnemers tijdig als het definitieve programma bekend is.

Vind je het leuk om mee te doen met een team aan dit toernooi?
Stuur een mail naar benefietvoorsara@gmail.com.

Zodra het inschrijfgeld van € 50,- is overgemaakt op NL56 RABO 0315 7907 92  t.n.v. Stichting Voor Sara  o.v.v. Benefiettoernooi Wieldrecht 2022 en teamnaam, wordt de deelname definitief.

Barbecue
Na afloop van het voetbaltoernooi en de wielertocht wordt er gezamenlijk afgesloten met een grote barbecue. Deelname hieraan kost €12,50 per persoon. Opgeven kan via bovenstaand emailadres.

Wij hopen jullie dit jaar weer te mogen verwelkomen op de benefietdag Voor Sara! 

Scroll to top