Jouw actie Voor Sara – Stichting Voor Sara

Jouw actie Voor Sara

Groot of klein, door jong of oud, een groep of alleen. Stichting Voor Sara is blij met ALLE acties! Hieronder hebben we enkele tips van acties die eerder al succesvol waren.

Heb je zelf een actie in gedachte? Wij vragen iedereen vooraf even contact met ons op te nemen. Mail je plan naar info@voorsara.nl en wij kijken of we je kunnen helpen je actie tot een succes te maken.

Acties die kinderen kunnen houden

Lege flessen inzamelen: roep iedereen in je omgeving op om lege flessen voor jou in te zamelen en ga vervolgens naar de supermarkt om ze in te leveren.

Sponsorloop met je klas: vraag aan je juf of meester of je met jouw klas, of met de hele school, een sponsorloop mag organiseren. Laat je sponsoren door je vader en moeder, ooms en tantes en opa’s en oma’s: ieder rondje dat jij rent levert geld op voor de stichting!

Koekjes bakken: ga aan de slag in de keuken en bak lekkere koekjes! Die kun je dan vervolgens verkopen aan wie je maar wilt.

Vrijmarkt: Is er een vrijmarkt bij jou in de buurt? Verkoop je oude speelgoed en doneer de opbrengst aan Voor Sara. Je kunt ook met klasgenootjes een vrijmarkt organiseren op het schoolplein en nog veel meer acties organiseren: auto’s wassen, muziek maken, limonade verkopen, noem maar op!

Spaarpottenactie Voor Sara: vraag aan jouw juf of meester of je met jouw klas mee mag doen aan de Spaarpottenactie Voor Sara. Meer informatie vind je hier: https://www.voorsara.nl/program-item/spaarpottenactie-voor-sara/


Acties die volwassenen kunnen houden

Supermarkt emballage opbrengst: benader supermarkten bij jou in de buurt en vraag of ze de opbrengst van de emballage van één maand aan Stichting Voor Sara willen schenken. Wij zorgen voor een flyer met uitleg!

Geen kado’s, maar een donatie: ben je jarig of vier je een ander feestje? Zet een pot neer voor Stichting Voor Sara en laat je gasten weten dat je geen kado’s, maar liever een donatie voor de stichting ontvangt.

Sportprestatie? Laat je sponsoren: loop jij binnenkort een marathon of trek je voor een ander evenement de sportschoenen aan? Laat je sponsoren. Mensen die jou steunen kunnen een donatie overmaken o.v.v. jouw naam, of je doneert zelf in één keer het bedrag dat je hebt opgehaald.

Benefietdag: organiseer een dag vol activiteiten (bijvoorbeeld bij jouw sportclub) en laat bedrijven uit de regio de dag sponsoren. Haal extra geld op door geld te vragen voor de activiteiten of zet een grote pot neer waar mensen geld in kunnen doneren.

Workshop organiseren: Ben jij creatief of organiseer je al workshops? Organiseer er eentje, of een serie, Voor Sara en doneer de opbrengst aan de stichting.


Acties voor bedrijven

Iets te vieren? Viert jouw bedrijf of club binnenkort een feestje? Koppel een goed doel aan de feestelijke avond of dag.

Kerstpakket: mag je bij jouw bedrijf zelf kiezen wat je kerstpakket wordt dit jaar? Stel voor om Voor Sara op te nemen als één van de opties, en doneer zo aan de stichting.

Spaarpottenactie Voor Sara:  Zet een spaarpotje neer op de balie van jouw kantoor. Je kunt zelf een spaarpot maken, of de Voor Sara spaarpotjes bestellen. Meer informatie vind je hier: https://www.voorsara.nl/program-item/spaarpottenactie-voor-sara/

Benefietdag: organiseer een dag vol activiteiten (bijvoorbeeld bij jouw sportclub) en laat bedrijven uit de regio de dag sponsoren. Haal extra geld op door geld te vragen voor de activiteiten of zet een grote pot neer waar mensen geld in kunnen doneren.

Benefietdiner: Benader een restaurant bij jou in de buurt en vraag of ze willen helpen met een benefietdiner Voor Sara. Mensen kunnen voor een bepaald bedrag genieten van een lekker diner. Een deel van de opbrengst gaat naar het restaurant, en een deel naar de stichting. Je kunt ook nog aan leveranciers uit regio vragen of ze producten willen leveren voor het diner, om zo de kosten te drukken. Je betrekt zo gelijk een grote groep mensen.

 

Wil je ook een actie starten Voor Sara? Mail naar info@voorsara.nl en wij nemen contact op.

Scroll to top