Benefietdag Wieldrecht komt er weer aan! – Stichting Voor Sara

Latest News

Benefietdag Wieldrecht komt er weer aan!

Op zaterdag 22 juni 2019 vindt voor de derde keer de benefietdag Voor Sara plaats! Deze dag is gevuld met een voetbaltoernooi, een wielertocht, een barbecue en een feestavond. 

Er hebben zich al 19 voetbalteams aangemeld voor het voetbaltoornooi! Wil jouw team ook meedoen? Dat kan nog steeds! Aanmelden kan via benefietvoorsara@gmail.com. Onder het kopje voetbaltoernooi vind je meer informatie.

Vanaf 18.00 gaat de barbecue aan, en kan iedereen die trek heeft gekregen aansluiten. Als je mee wilt eten, geef dat dan uiterlijk een week van tevoren even aan via benefietvoorsara@gmail.com, en vermeld daarbij met hoeveel personen jullie verwachten mee te eten. Voor de vegetariërs onder ons zorgen we ook voor een lekker alternatief. Volwassenen betalen €10,- en kinderen t/m 12 jaar €5,- voor de bbq. Het totaalbedrag kan worden overgemaakt op het rekeningnummer van de stichting: NL56 RABO 0315 7907 92  t.n.v Stichting Voor Sara  o.v.v. BBQ benefiettoernooi 2019.

Feest in de kantine van Wieldrecht
We sluiten de Benefietdag af met een knallend feest in de kantine van Wieldrecht. Het feest is gratis toegankelijk voor iedereen. Alle opbrengsten van de bar van die avond gaan naar de stichting.

Loterij!
Rond etenstijd houden we een toffe loterij met veel mooie prijzen, alvast een tipje van de sluier:
– Gesigneerd voetbalshirt van Dirk Kuyt
– Paintball arrangement voor 8 personen bij Paintballzone Dordrecht
– Samsung tablet, beschikbaar gesteld door AplusK
Lootjes worden gedurende de dag verkocht.

Sponsors 
De Benefietdag wordt mede mogelijk gemaakt dankzij een aantal gulle sponsors:
– Greensoil
– D. Doomen Holding B.V.
– Van Andel Techniek
– Van Reeuwijk
– Kappers zaak Van Eijk
– SRS Personeel
– Kreko
– Elephant CS
– Allseas Engineering B.V.
– HC&H

Voetbaltoernooi
Voetbalvereniging Wieldrecht heeft opnieuw haar sportpark ter beschikking gesteld voor een voetbaltoernooi Voor Sara. De opzet is een 7 tegen 7 toernooi te houden met verschillende seniorenteams uit de regio.
Deelname aan dit toernooi kost €50,- per team. Dit bedrag komt volledig ten goede aan de stichting Voor Sara. Uiteraard is er ook een leuke prijs voor de winnaar van het toernooi.
De aanvangstijd van het toernooi hangt af van het aantal deelnemende teams. Houdt er rekening mee dat het toernooi tussen 12.00 en 17.00 uur plaats vindt met aansluitend een BBQ en feestavond. Wij informeren de deelnemers tijdig als het definitieve programma bekend is.

Vind je het leuk om mee te doen met een team aan dit toernooi?
Stuur een mail naar benefietvoorsara@gmail.com.

Zodra het inschrijfgeld van € 50,- is overgemaakt op NL56 RABO 0315 7907 92  t.n.v. Stichting Voor Sara  o.v.v. Benefiettoernooi Wieldrecht 2019 en teamnaam, wordt de deelname definitief.


Wielertocht

Er is op deze dag ook een wielertocht van 75 km Voor Sara georganiseerd. Deze start en eindigt bij v.v. Wieldrecht. Deelname kost €50 per persoon, inclusief een Voor Sara wielershirt.
Kijk voor meer informatie en het inschrijven op www.voorsara.nl/inschrijven-toertocht.

Overig
Na afloop van het voetbaltoernooi en de wielertocht wordt er gezamenlijk afgesloten met een grote barbecue. Deelname hieraan kost €10 per persoon. Opgeven kan via bovenstaand emailadres voor de voetballers en via het inschrijfformulier voor de wielrenners. Aansluitend is er een feestavond in de kantine van v.v. Wieldrecht.

Wij hopen jullie op 22 juni te mogen verwelkomen op de benefietdag Voor Sara! Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll to top