Bijzondere donatie van de familie Oosterhof – Stichting Voor Sara

Latest News

Bijzondere donatie van de familie Oosterhof

Feike en Marcia Oosterhof vierden onlangs hun 50e verjaardag; samen 100! Daarbij vroegen zij in plaats van cadeau’s om een donatie voor stichting Voor Sara en wel om een heel bijzondere reden.

Hun dochter Melissa (tweede van links op de foto) was pgb’ster in het gezin van Sara’s onlangs overleden lotgenootje Spike (7). Vier jaar lang verzorgde ze Spike en heeft ze lief en leed gedeeld met het gezin. ,,Spike en Melissa waren onafscheidelijk en maatjes voor het leven! Het afschuwelijke nieuws na het overlijden van Spike heeft ons als gezin erg aangegrepen. Van dichtbij hebben we mogen horen en zien wat de zorgen zijn rondom deze spierziekte. Daarom willen wij ons steentje bijdragen’’, schreef Marcia ons.

Dankzij de donaties van hun gasten konden ze maar liefst 400 euro overmaken voor onderzoek naar MDC1A. Voor ons een emotionele donatie en een prachtig gebaar van dit lieve gezin. Erg dankbaar voor! 

Op de polaroid die op de feestavond werd gemaakt staan van links naar rechts: Vader Feike, Melissa, Esmée, moeder Marcia, Ilona en Melissa’s vriend Robbert.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll to top