Benefietdag Wieldrecht levert 16.000 euro op! – Stichting Voor Sara

Latest News

Benefietdag Wieldrecht levert 16.000 euro op!

Wat een geweldige dag voor Stichting Voor Sara. De jaarlijkse Benefietdag op voetbalvereniging Wieldrecht heeft dit jaar maar liefst 16.000 euro opgebracht! Zestienduizend euro om te besteden aan het onderzoek naar MDC1A in het bijzonder en zeldzame spierziekten in zijn algemeenheid. Lees hier een uitgebreid verslag van de benefietdag.

Maar liefst 20 teams deden mee met het voetbaltoernooi. Meer dan 50 wielrenners fietsten een mooie tocht door de Hoeksche Waard en meer dan 300 lieve mensen schoven aan voor de barbecue en de feestavond om van Sara’s vierde verjaardag een onvergetelijke dag te maken. Dat is gelukt!

Kon je er niet bij zijn en ben je benieuwd? Of was je er wel en wil je nog even nagenieten? Er was zo veel te doen en zo veel mensen hielpen mee op deze derde Benefietdag dat het bijna onmogelijk was om alles te volgen. Kijk hier de mooie sfeerreportage van Thijs Boone terug om een mooi beeld te krijgen van de fantastische dag op het terrein van de Dordtse voetbalvereniging Wieldrecht.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll to top